مدیر گروه تاریخ علوم پزشکی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: اساس طب اسلامی فقط درمان نیست بلکه حفظ صحه است.
کد خبر: ۴۷۸۱۵۵
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۸ 14 August 2017
به گزارش تابناک : حجت‌الاسلام محمدرضا رجب‌نژاد در کارگاه «چیستی مفهوم طب اسلامی و تفاوت آن با سایر روش های طبی»که به همت معاونت پژوهش جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل در سالن جلسات این واحد برگزار شد با بیان این مطلب افزود: طب اسلامی در تقابل با طب های دیگر نیست و در واقع هدف آن ارتقا و تامین عافیت و سلامت انسان، پیشگیری از بیماری‌ها و ترویج سبک زندگی اسلامی در جامعه است. 

وی با اشاره به اینکه تفاوت طب اسلامی با سایر طب‌ها در جهان‌بینی آن است، افزود: در طب اسلامی به دیدگاه انسان به جهان هستی و ذات انسان توجه شده است که باعث وجه تمایز این طب با سایر علوم طب شده است.
 
مدیر گروه تاریخ علوم پزشکی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به تفاوت بین طب اسلامی و طب سنتی اضافه کرد: علم طب اسلامی، مبداء الهی دارد و به واسطه اتصال به وحی و خالق هستی است و پایه و اساس تمامی علوم پزشکی است که امروزه مورد استفاده می‌باشد، اما در طب سنتی مبنای آن از روی تجربه است. 

رجب‌نژاد خاطرنشان کرد: طب اسلامی بهتر از هر کسی می‌داند که انسان از چه ویژگی‌هایی برخوردار است و سلامتی او در چیست اما متأسفانه آن چنان‌که شایسته است تفاوت های آن با سایر علوم طب مطرح نشده و این موضوع موجب ایجاد شبهه در جامعه به گونه ای که طب سنتی و طب اسلامی را به یک‌گونه میدانند، ولی در واقع این دو علم دو مقوله جدا از هم هستند و این موضوع میتواند خیانت بزرگی در طب اسلامی باشد. 

وی با اشاره به نقش تغذیه در سلامت انسان اضافه کرد: نکاتی هستند که فقط در طب اسلامی به آن توجه شده است، از جمله نقش تغذیه در ابعاد حالات مختلف روحی، رفتاری و جسمی که در حال حاضر مورد بی توجهی قرار گرفته است که در طب اسلامی اشاره شده است که روش تغذیه افراد میتوان نحوه اندیشه و تفکر فرد را مشخص کند.





منبع : ایسنا 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار