معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه گفت: در شان مردم کرمانشاه نیست از بیکاری اول و از درآمد آخر باشند.
کد خبر: ۱۶۷۳۷۲
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۱ 21 January 2016
معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه گفت: در شان مردم کرمانشاه نیست از بیکاری اول و از درآمد آخر باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، رضا رحیمی در مراسم معارفه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه که امروز (اول بهمن) برگزار شد، با تبریک اجرای برجام، گفت: این کار بزرگ با تدبیر مقام معظم رهبری و خون دل رئیس جمهور و آقای ظریف به نتیجه رسید و امیدواریم از امروز نتایج آن را در کشور و استان ببینیم.

رحیمی از پتانسیل‌های خوب استان کرمانشاه هم یاد کرد و افزود: پارادوکسی که بین پتانسیل‌های استان و عدم توسعه‌یافتگی آن وجود دارد، قابل توجیه نیست

رحیمی عدم استقبال آسان سرمایه‌گذاران از استانی که هشت سال درگیر جنگ بوده را طبیعی خواند و افزود: باید مشوق‌های معناداری به کرمانشاه داده شود. برای مثال در دولت اصلاحات 15 میلیون دلار به ما تسهیلات دادند و با آن 15 کارخانه بزرگ در کرمانشاه زدیم که هنوز چندین هزار نفر از اشتغالزایی این استان مربوط به همان طرح‌ها است.


وی در ادامه به اقدمات صورت گرفته در حوزه صنعت و معدن استان طی دوران مدیریتش در این سازمان اشاره و عنوان کرد: از مهمترین اقدامات صورت گرفته جذب کمک‌های فنی و اعتباری برای اولین بار در سال 93 بود که توانستیم با 1.9 میلیارد تومان اعتبار، 16 میلیارد تومان در استان سرمایه‌گذاری کنیم و عمده این اعتبار را به طرح‌های دانش بنیان و صادرات محور اختصاص دادیم.

رئیس پیشین سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه ابراز امیدواری کرد: در سال جاری هم 16 میلیارد تومان کمک‌های فنی و اعتباری در استان جذب شود تا بتوان با آن 160 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در استان انجام داد.

رحیمی از جذب 465 میلیارد تومان از اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به استان نیز خبر داد و تاکید کرد: از اعتبارات اشتغالزایی با همکاری اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز 12 میلیارد تومان جذب کردیم که به 13 طرح اختصاص یافت.

وی عنوان کرد: با پیگیری‌های انجام شده از صندوق توسعه ملی هم 242 میلیارد تومان اعتبار ریالی و 348 میلیون یورو اعتبار ارزی برای پروژه‌های استان جذب کردیم که بخش عمده آن برای طرح توسعه پتروشیمی استان است.

به گفته رحیمی با اقدامات انجام شده در این مدت کرمانشاه توانست در پایان سال گذشته به قطب پنجم سرمایه‌گذاری در کشور تبدیل شود.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه فعال سازی بیش از 50 واحد صنعتی راکد را از دیگر اقدامات انجام شده یاد کرد و افزود: برخی از این واحدها بزرگ و مهم بودند، مانند اسیدستیریک، روغن کشی نازگل، واحد شیمیایی بیستون و ... .

رحیمی تاکید کرد: به علاوه واحد چرم باختر را در جاده ماهیدشت داشتیم که آینه دقی برای ما بود و پیگیر رفع مشکلات آن هستیم تا شاید بتوانیم در آن منطقه شهرک تجهیزات پزشکی و دارویی ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: با بررسی‌های انجام شده مشخص شده ما در استان 206 واحد صنعتی راکد داریم که بخشی از آنها فعال شده‌اند و امیدواریم مابقی نیز مشکلاتشان حل شود.

رحیمی همچنین کرمانشاه را از استان‌های موفق در زمینه کارگروه ستاد تسهیل دانست که با برگزاری 29 جلسه، 140 مصوبه داشته است.

رئیس پیشین سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با اشاره به وجود بیش از 1700 طرح صنعتی در استان، عنوان کرد: حدود 50 مورد از این طرح‌ها بزرگ و 53 مورد متوسط هستند و مدام روند اجرای این طرح‌ها را رصد کردیم.

وی از رقم پایین اشتغال 28 هزار نفری حوزه صنعت در استان هم گلایه کرد و ادامه داد: این اشتغال معادل یکی از واحدهای بزرگ فولاد کشور است.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه در خصوص اقدامات انجام شده حوزه معدن نیز تاکید کرد: پیگیری برای اجرای واحد فروسیلیس، فرومنگنز و قیرطبیعی انجام شده که بزودی به نتیجه می‌رسند.

رحیمی از تعیین تکلیف همه معادن استان بجز یک مورد خبر داد و ادامه داد: جای تعجب بود که چطور در این سال‌ها همه معادن در اختیار دولت بود که ما مزایده آنها را برگزار کردیم و از محل فروش آنها 19.5 میلیارد تومان به حساب خزانه وارد خواهد شد.

وی مزایده تنها پهنه معدنی استان و انجام سه طرح اکتشاف را از دیگر اقدامات انجام شده اعلام کرد.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه کرمانشاه را قطب قیرطبیعی کشور دانست که در حوزه فرآوری کار چندانی صورت نگرفته بود و تاکید کرد: با پیگیری‌های انجام شده واحدی آغاز به کار کرده که ظرفیت پنج تن فرآوری در روز دارد، اما باید این ظرفیت را به 200 تا 300 تن در روز برسانیم.

رئیس پیشین سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه همچنین از رشد 20 درصدی صادرات استان طی 9 ماهه امسال خبر داد و افزود: کل صادرات استان در سال گذشته 2.4 میلیارد دلار بود که امیدواریم این رقم تا پایان امسال به سه میلیارد دلار برسد.

وی همچنین از صدور 403 فقره کارت بازرگانی، 420 کارت پیله‌وری و 113 هزار کارت مبادلات مرزی در این مدت خبر داد.

رحیمی با اشاره به اینکه تجارت کوله‌بری در شان مردم کرمانشاه نیست و عوارض بدی برای کشور و کرمانشاه دارد، یادآوری کرد: نباید فراموش کرد که مردم مرزنشین باید از این پتانسیل استفاده کنند، اما به شیوه درست.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه توجه به مرزهای استان و احیا آنها از جمله شیخ صله، شوشمی و تیله‌کوه را از دیگر اقدامات انجام شده دانست و یادآوری کرد: مصوبه بازارچه مرز سومار هم گرفته شد و به دنبال رسمی کردن آن هستیم.

وی از اقدامات مثبت انجام شده برای احیاء فرش کرمانشاه هم یاد کرد و گفت: 49 دوره آموزشی برگزار کردیم که در هر دوره 40 نفر آموزش دیدند.

رئیس پیشین سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با اشاره به وجود 44 هزار قالی‌باف در استان، عنوان کرد: باید این تعداد افزایش یابد.

رحیمی تاکید کرد: برای تکمیل زنجیره پشم تا فرش هم اقدامات خوبی انجام شده و چند واحد راه‌اندازی کردیم و گمرک اختصاصی فرش استان را پس از 20 سال فعال کردیم.

وی تعامل خوب با تشکل‌های اقتصادی و بخش خصوصی، پرداخت مطالبات کارکنان سازمان و ... نیز از دیگر اقدامات انجام شده دانست.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه گفت: تلاش کردیم صدای مظلومیت صنعت کرمانشاه را به گوش مسئولین برسانیم، زیرا در شان این استان نیست که بالاترین نرخ بیکاری و کمترین درآمد را داشته باشد.

رحیمی در پایان از آمادگی استانداری کرمانشاه برای حمایت از حوزه صنعت و معدن خبر داد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار