
«فضلالله رنجبر» نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه، اظهار کرد: سفر چند ماه پیش کمیسیون اجتماعی به استان، نتایج عملی و قابل اندازهگیری در حوزه تعیینتکلیف پروژههای اقتصادی و اجتماعی داشته است.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین تصمیمات این سفر، تعیینتکلیف طرحهای اشتغالزای بود؛ بهویژه پروژه هایی که سالها بلاتکلیف مانده بود و در جریان این سفر، با حضور مدیران و استاندار، واگذاری آن به بخش خصوصی نهایی شد. سرمایهگذار این طرح انتخاب شده و روند اجرای مدل سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال در مراحل پایانی است.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه درباره کارخانه اسیدسیتریک نیز مقرر شد در صورت یافتن سرمایهگذار واقعی، این مجموعه نیز واگذار شود، تصریح کرد: این موضوع در دستور کار قرار دارد و هدف اصلی، خروج این طرح از وضعیت طولانی بلاتکلیفی است.
وی در ادامه با بیان اینکه در حوزه شیمیدارو نیز اقدامات تقویتی انجام شده و حمایتهای مالی و تسهیلاتی لازم برای افزایش توان تولیدی مجموعه مورد تأکید قرار گرفته است، تاکید کرد: در ادامه تصمیمهای این سفر، مبلغ ۲۰ میلیارد تومان از محل مسئولیتهای اجتماعی برای توسعه آموزشهای فنیوحرفهای در مناطق محروم اختصاص یافت که تاکنون ۳ میلیارد تومان آن تحقق یافته است.
رنجبر، با اشاره به بخش دیگری از نتایج سفر خاطرنشان کرد: که طرح آسیبهای اجتماعی تهیهشده توسط سه نفر از اساتید دانشگاه رازی برای طرح در کمیسیون اجتماعی آماده شده و قرار است در نشستی مشترک با حضور استاندار، مدیران ذیربط، مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس کمیسیون اجتماعی بررسی شود.
وی اظهار کرد: سفر کمیسیون اجتماعی علاوه بر افتتاح چند پروژه عمرانی و نشستهای تخصصی حوزه آسیبهای اجتماعی، نتایج دیگری نیز به همراه داشته که از جمله آنها اختصاص یک دستگاهامآرآی به بیمارستان شهدا است که مراحل اجرایی آن در دست اقدام است.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ساخت درمانگاه تخصصی حضرت معصومه نیز توسط شرکت خانهسازی به استان ابلاغ شده و روند اجرایی آن آغاز شده، تاکید کرد: مجموعاً ۱۰ میلیارد تومان برای تکمیل مجموعه ورزشی کارگران اختصاص یافت که تاکنون ۵ میلیارد تومان آن پرداخت شده و مابقی نیز در حال تأمین است.
وی اضافه کرد: کمکهایی جهت تأمین ویلچر و حمایت از باشگاه ورزشی مددجویان بهزیستی نیز در این سفر تصویب شد و روند اجرایی آنها ادامه دارد.
رنجبر همچنین گفت: گزارش تکمیلی درباره مرحله نهایی واگذاریها و طرحهای اقتصادی شستا بهزودی اعلام خواهد شد.
انتهای پیام/