کد خبر: ۴۳۲۵۸۰
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۴ 30 May 2017
به گزارش «تابناک یزد»، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت :با توجه به شیوع بیماری خطرناک تب کریمه کنگو در برخی از استانهای کشور،  از شهروندان یزدی خواست این بیماری را جدی بگیرند.

محمدحسن لطفی افزود:   بیماری تب کریمه کنگو از خطرناکترین بیماری های ویروسی است که از طریق کنه و گوشت حیوانات آلوده به خصوص گوسفند به انسان منتقل می شود .

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه بیشترین موارد ابتلا به این بیماری از طریق ذبح غیربهداشتی دام و تماس با لاشه دام های آلوده است افزود: از کشتار دام در خارج از کشتارگاه‌ها و مراکزی که زیر نظارت دامپزشکی نیستند خودداری شود.

وی با بیان اینکه شهروندان گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مورد تایید دامپزشکی خریداری کنند گفت: گوشت قرمز خریداری شده را به مدت 24 ساعت و جگر را به مدت 48 ساعت در یخچال خانگی با دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد نگهداری سپس بسته بندی و مصرف کنید.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: همزمان با فرارسیدن فصل گرما افرادی که در تماس مستقیم با دام زنده و گوشت قرمز هستند، رعایت موارد بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو جدی بگیرند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار